Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, Κώστα Καλαμπαλίκη

ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ –ΜΑΡΣ!

Αυτό το σύνθημα θα πρέπει να αντηχεί από Δευτέρα σε όλους τους χώρους όπου ζει και αναπνέει η πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ απέναντι στους λύκους και τα τσακάλια του διεθνούς τοκογλυφικού -χρηματοπιστωτικού συστήματος, την μιντιοκρατία, την ντόπια και ξένη ολιγαρχία που λυμαίνονται το αίμα και των ιδρώτα των λαών σε όλο τον πλανήτη.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ απέναντι σε κάθε πολιτικό εκφραστή αυτής της ιδίας πολιτικής ανεξαρτήτου πολιτικής απόχρωσης. Να ανατραπεί η πολιτική όχι ο διαχειριστής!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ απέναντι στον εργοδοτικό και πολιτικό φασισμό στη δουλειά μας, στη γειτονιά μας στα γήπεδα, στις σχολές.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για να μπορέσει ο εργαζόμενος της πόλης και του χωριού η νεολαία ο άνεργος και ο τσακισμένος επαγγελματίας να ανασάνει.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για να πάρουμε στα χέρια μας τις τράπεζες, τη γη μας και τα κλειστά εργοστάσια!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ γιατί υπάρχει άλλος δρόμους πέρα από ευρώ-ΕΕ-χρέος

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ γιατί ο λαός πρέπει να είναι κυρίαρχος στο τι αποφασίζει!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για μια άλλη οργάνωση της κοινωνίας εργατική, σοσιαλιστική και σύγχρονα κομμουνιστική!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και στις κάλπες για να μπορέσει ο λαός να πάρει το μήνυμα ότι υπάρχει δυνατότητα σήμερα και όχι σε εάν αόριστο μέλλον να νικήσει να οργανωθεί και να είναι αυτός το φόβητρο απέναντι στους διαπραγματευτές και όχι ο κάθε μεσσίας, για να ανεβεί η αυτοπεποίθηση του λαού μας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μια αριστερά πολιτικό νεύρο (όχι από τα έξω και τα πάνω καθοδηγητή) ενός λαϊκού ρωμαλέου εργατικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου