Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, 2-12, 18:00 από το Παράρτημα !

Ως νΚΑ εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη που με το έσχατο μέσο της απεργίας πείνας αγωνίζονται για να τους παρασχεθούν οι προβλεπόμενες για όλους τους κρατούμενους εκπαιδευτικές άδειες, για τις οποίες και οι δύο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η κυβέρνηση συνεχίζει τη δολοφονική, άδικη και εκδικητική στάση της, αρνούμενη να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των κρατούμενων, ακόμα και την ύστατη στιγμή που η υγεία του Νίκου Ρωμανού επιδεινώνεται ραγδαία, όπως εξηγούν και με τις τελευταίες δηλώσεις τους ο δικηγόρος του και η γιατρός που τον εξέτασε.

Την ίδια στιγμή που στερεί από τους κρατούμενους τα νόμιμα δικαιώματά τους θέτοντας τη ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο, εξαντλεί το ενδιαφέρον της στη δημιουργία φυλακών τύπου Γ και υψίστης ασφαλείας, και στη συγκρότηση χώρων στέρησης δικαιωμάτων και απομόνωσης.

Η επιλογή αυτή αποτελεί τη συνεπή συνέχεια της όξυνσης του αυταρχισμού, αλλά και της καταστολής και της περιστολής των δημοκρατικών ελευθεριών, αποτελεί κομμάτι του νέου ολοκληρωτισμού που θέλουν να επιβάλουν Κυβέρνηση και Κεφάλαιο για να συνεχίσουν τις βάρβαρες πολιτικές της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.

Ως νΚΑ καλούμε τη νεολαία και τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των Ρωμανού και Κωστάρη και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης.

Απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας!

Για τον όποιο κίνδυνο της υγείας τους την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 
Όλοι στην πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας την Τρίτη 2-12 στις 18:00 από το Παράρτημα !

Ν.Α.Ρ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση- νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση


Οργανώσεις Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου