Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12 ΣΤΙΣ 18.00 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Από 10/11/2014 ο Νίκος Ρωμανός ξεκίνησε απεργία πείνας διεκδικώντας εκπαιδευτικές άδειες από τη φυλακή για να παρακολουθεί το πρόγραμμα της πανεπιστημιακής σχολής που πέρασε.
Οι αιτήσεις που έχει κάνει στο συμβούλιο της φυλακής –το οποίο αποτελείται από τον εισαγγελέα Νικόλαο Ποιμενίδη, τη διευθύντρια Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, καθώς και την κοινωνική λειτουργό– είναι ακόμη αναπάντητες, ενώ ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, ο οποίος εδώ και καιρό δήλωνε αναρμόδιος ν’ αποφασίσει πάνω στο ζήτημα, έστειλε έγγραφο στο συμβούλιο, δηλώνοντας ότι το αίτημα για χορήγηση αδειών απορρίπτεται τελικά με δική του απόφαση.
Τις ίδιες απορριπτικές αιτήσεις δίνουν και στον Ηρακλή Κωστάρη, ο οποίος από τις 29/10/2014 έχει ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την επαναχορήγηση των εκπαιδευτικών αδειών τις οποίες έπαιρνε κανονικά εδώ και τρία χρόνια, ως φοιτητής του ΤΕΙ Πειραιά.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός του για τη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.
Καταδικάζουμε την εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντί του, η οποία έχει την πολιτική και ηθική ευθύνη για τυχόν θανατηφόρα επιδείνωση της υγείας του.

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 18:00


ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου