Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση του Νέου Αριστερού Ρεύματος και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

  • Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ – βασικός σύμμαχος των ΗΠΑ και της ΕΕ, δολοφονεί.  
  • Συνενοχή Ελληνικής και Κυπριακής Κυβέρνησης
  • Διακοπή κάθε σχέσης με το Ισραήλ

Το κράτος- τρομοκράτης του Ισραήλ έδειξε για μια ακόμα φορά, το δολοφονικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά δεν δολοφόνησε 12χρονα παιδιά στη Γάζα ή στη Δυτική όχθη όπως συνηθίζει αλλά επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή πειρατεία, σε διεθνή ύδατα, κατά του Στόλου της Ελευθερίας. Η άγρια και δολοφονική επίθεση των μακελάρηδων του Ισραήλ είχε σαν αποτέλεσμα τον απροσδιόριστο αριθμό νεκρών(19 μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία), δεκάδες τραυματίες, κατάληψη σκαφών και την αιχμαλωσία μελών της αποστολής.

Η λογική του Απαρτχάιντ, των τειχών της ντροπής, των εποικισμών, βρίσκει τη προέκταση της στον αποκλεισμό των πολιτών της Γάζας, στη μεγαλύτερη φυλακή που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Μια κίνηση που στο πυρήνα της λογικής της στοχεύει τόσο σε οποιαδήποτε μορφή βοήθειας προς το λαό της Παλαιστίνης, κυρίαρχα όμως στοχεύει στο ν’ αναδείξει το Ισραήλ ως ο κυρίαρχος(πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά) της περιοχής. To κράτος- τρομοκράτης του Ισραήλ απάντησε στη μοναδική γλώσσα που ξέρει να μιλά, σε αυτή του πολέμου. Πίσω από το θράσος αυτών των δολοφονικών ενεργειών κρύβεται η , επί δεκαετίες, «ανέχεια» και ενθάρρυνση των ΗΠΑ- ΟΗΕ- ΕΕ- Κυβερνήσεων.

Βαρύτατες είναι και οι ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης, που όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να προστατευτεί τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών, αλλά την ίδια περίοδο πραγματοποιούσε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ. Φαίνεται καθαρά πως η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όπως για όσους αντιστέκονται στο εσωτερικό της χώρας επιφυλάσσει την καταστολή έτσι και για όσους είναι αλληλέγγυοι στον αγώνα τον παλαιστινίων επιφυλάσσει την αδιαφορία. Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Ακόμα πιο χυδαία όμως είναι η συμπεριφορά της «αριστερής» κυβέρνησης του ΑΚΕΛ. Συντάχθηκε στο πλευρό των Ισραηλινών δολοφόνων! Αρνήθηκε τον ελλιμενισμό των πλοίων, απαγόρευσε σε βουλευτές(μεταξύ των οποίων 2 Έλληνες, σε ευρωβουλευτές (1 Κύπριος μέσα σε αυτούς). Σε δημοσιογράφους, σε πανεπιστημιακούς, σε διάφορους πολίτες να αποπλεύσουν με ιδιωτικά μέσα, από το κυπριακό λιμάνι προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή Freedom Flotilla.

Ο αγώνας ενάντια στη καπιταλιστική, ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ενιαίος. Ο εχθρός είναι κοινός. Είναι το μαύρο μπλοκ της εκμετάλλευσης και της κυριαρχίας ΗΠΑ- ΕΕ- Κυβερνήσεων- Κεφαλαίου.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Να απελευθερωθούν τώρα όλοι οι αιχμάλωτοι της αποστολής free Gaza.

Να διακοπούν κάθε είδους σχέσεις (διπλωματικές, πολιτικές, οικονομικές, πολιτιστικές) με το κράτος- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ του Ισραήλ!

Να καταδικαστούν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις που για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου και των συμφερόντων του συνεργάστηκαν με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Να γυρίσουν ΤΩΡΑ πίσω όλες οι ελληνικές «ειρηνευτικές» - πολεμικές αποστολές του ελληνικού στρατού (Ιράκ, Αφγανιστάν κτλ)

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας, να πέσει το τείχους του Αίσχους, για Λευτεριά στη Παλαιστίνη!



ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Νέο Αριστερό Ρεύμα

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Οργανώσεις Πάτρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου