Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Διαμαρτυρία για νέα επίθεση εναντίον συνδικαλίστριας

ΠΗΓΗ: ΔΙΚΤΥΟ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από καφετέρια επί της οδού Σταδίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 300 άτομα, μέλη του Σωματείου Επισιτισμού και Μαγείρων, διαμαρτυρόμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού, όπως καταγγέλλουν, υπαλλήλου - συνδικαλίστριας από μπράβους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η υπάλληλος, μέλος του σωματείου, επιστρέφοντας από αναρρωτική άδεια απολύθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ενώ διεκδικούσε τα δεδουλευμένα της δέχθηκε απειλές τόσο η ίδια όσο και μέλη του σωματείου που συνέδραμαν την αίτηση της, με αποτέλεσμα να δεχθούν απειλές, ενώ ο ιδιοκτήτης φέρεται ότι έκανε και επίδειξη του περιστρόφου του.

Το επεισόδιο έγινε γνωστό στην Αστυνομία, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα υπήρξε συνέχεια, καθώς στις 24 Μαρτίου η υπάλληλος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι την χτύπησαν στο κεφάλι και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη.
Το ενδεχόμενο της ληστείας, σύμφωνα με το σωματείο, αποκλείεται, καθώς από τη συνδικαλίστρια δεν έλειπαν προσωπικά είδη και χρήματα

http://diktiospartakos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1323.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου