Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πολιτική Εκδήλωση για τα 20 χρόνια ΝΑΡ

 
Μεγάλη πολιτική εκδήλωση διοργανώνει το Νέο Αριστερό Ρεύμα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λ. Κηφισού με την Εθν. Μακαρίου.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει την πολιτική ομιλία από τον Άγγελο Χάγιο, εκ μέρους της Π.Ε. του ΝΑΡ, ενώ θα χαιρετήσουν η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο για την 20-χρονη διαδρομή του ΝΑΡ, θα απαγγελθούν ποιήματα, ενώ θα συμμετάσχουν με τραγούδια ο Γιώργος Μεράντζας και ο B.D. Foxmoor.
Το ΝΑΡ ιδρύθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 1990, με την 1η πανελλαδική του Συνδιάσκεψη, στην οποία αποφασίστηκαν οι πρώτες βασικές θέσεις του εγχειρήματος, καταλήχθηκε το όνομα και ψηφίστηκε η πρώτη του Συντονιστική Επιτροπή. Σήμερα, 20 χρόνια μετά την ανταρσία του 1989 ενάντια στην υποταγή, τη συναίνεση και τον νεοσυντηρητισμό, το εργατικό και επαναστατικό κίνημα βρίσκεται μπροστά στις νέες προκλήσεις. Το ΝΑΡ καλεί σε μια νέα ανταρσία, αυτή τη φορά για να ανατραπεί η επίθεση του κεφαλαίου, για την αντικαπιταλιστική επανάσταση και τον κομμουνισμό του 21ου αιώνα. Η κεντρική πολιτική εκδήλωση για τα 20-χρονα, βρίσκει τις δυνάμεις της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης σε κίνηση. Έχει ανοίξει η συζήτηση και η προετοιμασία του 3ου Συνεδρίου του ΝΑΡ.
Σε αυτή την διαδικασία, αλλά και στην μεγάλη εκδήλωση για τα 20-χρονά μας, καλούμε να συμμετάσχουν όλοι οι αγωνιστές της Αριστεράς, της αναζήτησης και δράσης, της αντικαπιταλιστικής πάλης και της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου