Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

8ης Κατηγορίας Πολίτες εξαιτίας των Πεδίων Βολής του Ελληνικού Στρατού!


Δεν ξέρουμε να τα τανκς εμπεδώνουν εθνική συνείδηση, αλλά σίγουρα τα πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου που χρησιμοποιούν αυτά και τα κανόνια αντιαρματικού αγώνα των επιθετικών ελικοπτέρων φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την εκτίναξη των θανάτων εξαιτίας του καρκίνου σε ποσοστό 95%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου Φλώρινας και του Θεαγενείου Θεσσαλονίκης.

Παρά τις υποσχέσεις των τοπικών βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το Πεδίο Βολής όχι μόνο δεν απομακρύνεται αλλά σύμφωνα με προεκλογική απόφαση επεκτείνεται. Με νέο έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΣ, Ταμείο Εθνικής Άμυνας, Φ.913.3/50/1/3416,1.9.2009) ανακοινώνεται η εκ νέου «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ». Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του τότε υφυπουργού Ι.Πλακιωτάκη(1/9/2009).

Βαρύτατες είναι οι ευθύνες τόσο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκη, όσο και του νύν Ευ.Βενιζέλου, αλλά και του αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, αξιωματικού που προέρχεται από το όπλο των Τεθωρακισμένων. Οι κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμπλέκουν με επικίνδυνο τρόπο τους κατοίκους των εν λόγω χωριών στα διπλωματικά παζάρια με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, ενώ για μια ακόμη φορά το Αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μπαίνει πάνω από την ζωή των πολιτών. Συχνά, το θέσφατο της Πολεμικής Ετοιμότητας «δικαιολογεί» κάθε κυβερνητική και στρατιωτική αυθαιρεσία, κάθε επικίνδυνη πολιτική επιλογή, αποκαλύπτοντας συνάμα ότι ο ελληνικός στρατός είναι ένα επικίνδυνο βάρος για την κοινωνία μας, που εν πολλοίς εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολεμικών βιομηχανιών και του βρώμικου κυκλώματος των πολεμικών προμηθειών, αλλά και την εξυπηρέτηση

Των όποιων ιμπεριαλιστικών βλέψεων του αστικού κατεστημένου.

Η Ελλάδα Ηγεμονική Δύναμη στα Βαλκάνια, με ένα Στρατό Φόβητρο στέλνει το λογαριασμό στο λαό μας που καλείται να πληρώσει σε χρήμα και αίμα.

Άμεσος στόχος το κλείσιμο όλων των Πεδίων Βολής που βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com
http://diktiospartakos.blogspot.com/2009/12/8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου