Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

Αποφασισμένη να βάψει τα χέρια της στο αίμα είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί ο λαός μας να καταδίκασε τη ΝΔ εξαιτίας της αντιλαϊκής, αυταρχικής και φιλοπόλεμης πολιτικής της, αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να την ξεπεράσει σε κοινωνικό κανιβαλισμό.
Η αρχή έγινε με την μαζική απόλυση των STAGE που αυτό πρώτο εφάρμοσε, ακολούθησε το ξεπούλημα του Λιμανιού του Πειραιά, ενώ άλλα είχε τάξει προεκλογικά, ενώ έπεται άγρια φορολογία, με έμφαση στους έμμεσους φόρους που θίγουν τη λαϊκή οικογένεια, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και των εργατικών εισφορών.
Ο άγριος ταξικός πόλεμος που διεξάγει το ΠΑΣΟΚ, με την σύμπραξη ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ-Ε.Ε. φανερώνεται χωρίς κανένα καμουφλάζ στα ίδια τα πεδία των μαχών.
Στο Αφγανιστάν λοιπόν, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της ΝΔ, ετοιμάζεται να στείλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διπλάσιο δυναμικό και μάλιστα στην πιο επικίνδυνη ζώνη. Στα 300 στελέχη θα φτάσουν έως το Μάρτιο του 2010 τα στελέχη του ελληνικού στρατού που θα συμμετέχουν στις Νατοϊκές δυνάμεις Κατοχής.
Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ έχει σχεδιάσει το μετασχηματισμό του ενός λόχου Μηχανικού που σήμερα υπηρετεί στην Καμπούλ, σε πλήρη μονάδα Μηχανικού-Οδοποιίας-Γεφυροποιίας, που θα αποτελείται από δύο Λόχους Μηχανικού και ένα λόχο Ασφάλειας.
Αυτή η ελληνική μονάδα πρόκειται άμεσα να μετακινηθεί 1000 χιλιόμετρα δυτικά της Καμπούλ στην εμπόλεμη ζώνη στην πόλη Φάραχ «για την κάλυψη της Νατοϊκής απαίτησης για Τάγμα Μηχανικού στην Ταξιαρχία Δύσης της ISAF».
Η Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν θα ενισχυθεί με 48 στελέχη, μια πλήρη ομάδα OMLT (εκπαιδευτές)» που θα αναλάβουν την εκπαίδευση του «Τάγματος Υποστήριξης της Μεραρχίας Πρωτεύουσας του Αφγανικού Στρατού».
Επίσης, από τα τέλη Μαρτίου 2010, η ελληνική πολεμική Αεροπορία αναλαμβάνει εκ νέου τη διοίκηση του αεροδρομίου της Καμπούλ για (6) μήνες, και ενδεχομένως για (6) επιπλέον μήνες.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
Η προπαγάνδα του ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ περί δήθεν «ανθρωπιστικού έργου» της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα. Τα 300 και πλέον στελέχη του ελληνικού στρατού που υποχρεώθηκαν να πάνε στο Αφγανιστάν συμμετέχουν και θα συμμετέχουν ενεργότερα στο πόλεμο που κήρυξε το ΝΑΤΟ στον Αφγανικό λαό σκοτώνοντας (ποιος ξεχνά την εκτέλεση 4μελους Αφγανικής οικογένειας από Έλληνες Μισθοφόρους το 2005;) και πλέον αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να γυρίσουν φέρετρα με γαλανόλευκες από τη Φάραχ.
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ,
ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία το έχουν πάρει απόφαση ότι θα γυρίσουν νεκροί Έλληνες Μισθοφόροι από το Αφγανιστάν. Οι ίδιοι και οι οικογένειες τους το ξέρουν;
Γνωρίζουν άραγε τη μυστική έκθεση του ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ που προβλέπει και απώλειες, δηλαδή νεκρούς, οι οποίες όμως, όπως εκτιμάται, θα είναι αναλογικά μικρότερες από αυτές που έχουν οι Αμερικάνοι!!!
Για αυτό κ.Γ.Παπανδρέου σε ψήφισε ο λαός μας με περισσότερες από δέκα μονάδες διαφορά από τη ΝΔ;
Για να φέρεις στις φτωχογειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά, της Μακεδονίας και της Θράκης, από εκεί δηλαδή που στρατολογείς πάμφτωχους Μισθοφόρους ΕΠ.ΟΠ. λιγότερα φέρετρα από αυτά που επιστρέφουν στα αμερικανικά γκέτο;
Την ίδια στιγμή εξάλλου που ο μισθός του φαντάρου είναι 8,5 ευρώ, το κόστος της υποχρεωτικής θητείας τεράστιο, που ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Χατζηνικολάου και ο Ευαγγελάτος τρομοκρατούν ότι η χώρα μας βρίσκεται σε Πτώχευση, η Ε.Ε. απαιτεί να δουλεύουμε ελαστικά μέχρι θανάτου και γίνονται άγριες περικοπές σε μισθούς-συντάξεις-θέσεις εργασίας, το κόστος των αποστολών εκτός συνόρων απογειώνεται.
Στα 65 εκ. ευρώ θα φτάσει το κόστος της ελληνικής παρουσίας στο Αφγανιστάν και θα προστεθεί στα 300 εκ. ευρώ που πληρώνουμε κάθε χρόνο για να βρίσκεται ο ελληνικός στρατός σε 15 χώρες του εξωτερικού.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
Ο λαός μας δεν έχει καμιά δέσμευση να σεβαστεί απέναντι σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Η μόνη δέσμευση που έχουμε είναι απέναντι στην Ειρήνη, τη Δημοκρατία, την ίδια την ζωή.
Καλούμε σε μαζική ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ.
Καμιά εμπλοκή του ελληνικού στρατού σε Νατοϊκές ασκήσεις-επιχειρήσεις.
Να διαλυθεί τώρα το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ. Να κλείσουν οι Βάσεις.
Να γυρίσουν τώρα όλα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Κανένας νέος μισθοφόρος. Ούτε ένα ευρώ σε εξοπλισμούς.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ.

Όλοι λοιπόν στην συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6:30 μ.μ., την Τετάρτη 2/12/2009 και στην πορεία προς τη Βουλή-Γραφεία Ε.Ε.-Αμερικανική Πρεσβεία.

Να καταδικάσουμε μαζικά την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τους σχεδιασμούς καταστολής των εξεγέρσεων της εποχής μας από τις συνασπισμένες στρατιωτικές-Αστυνομικές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, της Ε.Ε.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, ιδιαίτερα τους ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ να συμμετέχουν μαζικά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις για την ΕΞΕΓΕΡΣΗ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Καλούμε τους μαθητές και φοιτητές, τους εργαζόμενους και ανέργους, τους γονείς να στηρίξουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις Μνήμης και Συνέχισης του Αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου, ένα χρόνο μετά τη Δολοφονία του 16χρονου μαθητή, ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τον κρατικό αυταρχισμό.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


http://diktiospartakos.blogspot.com/2009/11/blog-post_3671.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου