Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ανοιχτή συνέλευση 23 Νοέμβρη 2009, Αμφ. Γκίνη 7μμ Πολυτεχνείο

Ανοιχτή συνέλευση 23 Νοέμβρη 2009 Αμφ. Γκίνη 7μμ Πολυτεχνείο

Η Κοινή Δράση Αλληλεγγύης καλεί σε ανοιχτή συνέλευση, όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν στην συγκρότηση ενός ανεξάρτητου/χειραφετημένου κέντρου αγώνα, αντιπληροφόρησης και δράσης, μπροστά στο επόμενο κρίσιμο διάστημα και τον Δεκέμβρη του 2009.

Χιλιάδες απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, νέα λιτότητα, επίθεση στα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες, ρατσισμός, αστυνομοκρατία και μιλιταρισμός, είναι ο νέος γύρος επίθεσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση, το σύστημα, και όλοι οι μηχανισμοί του κράτους. Αθήνα και Βρυξέλλες, εν μέσω κρίσης, διαβουλεύονται για να φτιάξουν το καλύτερο σχέδιο αφαίμαξης των εργαζόμενων και της νεολαίας

Απέναντι σε αυτή την πολιτική μπορούμε να αντιτάξουμε την δικιά μας κοινωνική αντιπολίτευση την δικιά μας συλλογική απελευθερωτική και χειραφετημένη σκέψη και δράση.

Όλοι εμείς που συναντηθήκαμε στους δρόμους το Δεκέμβρη του 08, μπορούμε να συγκροτήσουμε ένα κοινωνικοπολιτικό μέτωπο αντιπολίτευσης. Λειτουργώντας με άμεση δημοκρατία, και συλλογικά μπορούμε να νικήσουμε την πολιτική της εκμετάλλευσης της καταπίεσης και των δολοφονιών.


Ανοιχτή Συνέλευση ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009
ΑΜΦ. Γκίνη 7μμ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου