Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΓΕΣ και Μεϊμαράκης κόβουν όλες τις αναβολές:Ανακοίνωση της Ειτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων - Γράμμα φαντάρων από την Ξάνθη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Φαίνεται ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ έχουν στοχοποιήσει τους φαντάρους της Σειράς Νοεμβρίου 2008. Ενώ είναι τα μεγαλύτερα θύματα της παραπλάνησης της ΝΔ που προεκλογικά (2004) είχε υποσχεθεί 6μηνη θητεία και του υπουργού Β.Μεϊμαράκη που για ψηφοθηρικούς λόγους ξανά και ξανά υποσχέθηκε μείωση της θητείας, τώρα γίνονται αυτοί που θα κουβαλήσουν το μεγαλύτερο βάρος μιας μείωσης θητείας που δεν σχεδιάστηκε, δεν προετοιμάστηκε, αλλά γίνεται μόνο και μόνο για τους ψήφους.

Οι φαντάροι της Σειράς Νοεμβρίου 2008, που έχουν τραβήξει τα πάνδεινα μέχρι τώρα στην παραμεθόριο, όχι μόνο δεν είδαν και αυτοί να μειώνεται η θητεία τους, αλλά θα αναλάβουν να καλύψουν τις τεράστιες τρύπες που θα δημιουργηθούν στις μονάδες από τα κενά στην επάνδρωση.

Επιπλέον, αυτοί θα μπουν στην πρώτη γραμμή ως Αναλώσιμοι του Ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και των τυχοδιωκτισμών της Κύπρου με τα πετρέλαια. Αυτοί θα τραβήξουν το ζόρι με τις μεγάλες διακλαδικές ασκήσεις του Φθινοπώρου. Την ίδια στιγμή 5500 γαλάζια βύσματα χαίρονται τη Μετάταξη τους στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία και βολεύονται στα γραφεία του Πενταγώνου ενώ τα παιδιά λαϊκών οικογενειών θα κάνουν όλη τη θητεία τους στα σύνορα.

Και επειδή υπάρχει ρεύμα φυγής στον Στρατό Ξηράς μέσω Αναβολών, ουσιαστικά το ΓΕΣ και ο Β.Μεϊμαράκης κόβουν όλες τις αναβολές.

Οι στρατιωτικοί γιατροί ανεύθυνα και αντιεπιστημονικά, αρνούνται να εξετάσουν τους αιτούντες Αναβολής και τους στέλνουν πίσω στις μονάδες τους να υπηρετήσουν για το καλό «της μαμάς πατρίδας», ουσιαστικά για το καλό της ΝΔ, του υπουργού Β.Μεϊμαράκη και του ΓΕΣ.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Δε τους νοιάζει να βάψουν τα χέρια τους στο αίμα!!!
Για τις νέες αυτοκτονίες άραγε θα φταίει το ερωτικό καβγαδάκι του φαντάρου; Θα γίνει ΕΔΕ για να διερευνηθούν τα αίτια;

ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι φαντάροι των οποίων οι μονάδες υπάγονται στο 412 Σ.Ν. Ξάνθης είμαστε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ. Ο ψυχίατρος του νοσοκομείου (και διοικητής) δεν δίνει αναβολές για κανένα λόγο. Χωρίς καν να εξετάσει την κάθε περίπτωση μοιράζει άκυρα και στέλνει τους φαντάρους πίσω στα στρατόπεδα μόνο και μόνο επειδή είμαστε 08' Δ ΕΣΣΟ και όπως λέει πρέπει να υπηρετήσουμε την πατρίδα και να τελειώσουμε τη θητεία μας.
Αυτός ο κύριος, ο οποίος έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, ενδιαφέρεται μόνο να μη χάσει σκλαβάκους το στράτευμα, αδιαφορώντας παντελώς για την ψυχολογική κατάσταση του καθενός και το αδιέξοδο στο οποίο μπορεί να περιέλθει κάποιος από αυτούς στους οποίους αρνήθηκε να δώσει αναβολή.

Ρωτάμε λοιπόν: Ποιός τον νομιμοποιεί να μας εγκλωβίζει στα στρατόπεδα με μοναδική δικαιολογία ότι υπάρχουν πολλά αιτήματα αναβολών; Είναι νόμιμο δικαίωμα μας η αναβολή στράτευσης όταν δε μπορούμε να συνεχίσουμε απερίσπαστοι τη θητεία μας ή τελικά τα στρατόπεδα είναι φυλακές;

Εάν κάποιος φαντάρος που ζήτησε αναβολή για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και δε την πήρε, θολώσει και προκαλέσει κακό στον εαυτό του ή στους υπόλοιπους, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ: Τον Διοικητή και ψυχίατρο του 412 Γ.Σ.Ν Ξάνθης για σκόπιμη παράβαση καθήκοντος. Απαντώντας αρνητικά στα αιτήματα αναβολών χωρίς καν να τα εξετάσει, παίζει κορώνα-γράμματα με τις ζωές των στρατιωτών κρατώντας τους με το ζόρι μέσα στα στρατόπεδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ. "Ανώνυμοι (και αναλώσιμοι) φαντάροι 08 Δ ΕΣΣΟ."

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου