Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Δελτίο Τύπου για τον Θ. Ηλιόπουλο: Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

Δελτίο Τύπου

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Να αποφυλακιστεί τώρα ο Θ. Ηλιόπουλος!

Η συνεχιζόμενη επί μήνες φυλάκιση του αγωνιστή Θ. Ηλιόπουλου, δεν αποτελεί παρά την προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της (ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ - ΜΜΕ) να πάρει ρεβάνς και να εκδικηθεί το Δεκέμβρη των αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας.


Εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και της νεολαίας και της μεθοδευμένης προσπάθειας περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αυτή η προσπάθεια άλλοτε βρίσκει την έκφρασή της σε δολοφονικές απόπειρες κατά των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, όπως στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, άλλοτε στις γενικευμένες επιχειρήσεις «σκούπα» κατά των μεταναστών και στην καλλιέργεια κλίματος εθνικισμού – ρατσισμού. Τώρα βρίσκει την έκφρασή της στην δολοφονική συμπεριφορά έναντι του αγωνιστή του Δεκέμβρη Θ. Ηλιόπουλου, ο οποίος με κατασκευασμένο κατηγορητήριο κρατείται επί μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού και του οποίου η υγεία διατρέχει άμεσο κίνδυνο.


Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται, δίνουν την απάντηση στην κυβέρνηση μέσα από την ανάπτυξη αγώνων στους χώρους δουλειάς, με την ανάπτυξη κινήματος υπεράσπισης των μεταναστών, δίνουν την απάντηση μέσα από την αξιοπρεπή και μαχητική στάση του Θ. Ηλιόπουλου, θα δώσουν μαχητικά την απάντηση που πρέπει στην κυβέρνηση μέσα από τις κινητοποιήσεις στην ΔΕΘ αλλά κυρίως στους νέους Δεκέμβρηδες των κοινωνικών αγώνων που διαφαίνονται και την τρομάζουν!


Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία, τους αγωνιστές του αντιπολεμικού κινήματος να δώσουν αποφασιστικά την μάχη για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.


Στηρίζουμε την πανελλαδική κινητοποίηση την Δευτέρα, 24 Αυγούστου στην οποία καλεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Θ. Ηλιόπουλο. Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να τη στηρίξουν μαζικά και να απαιτήσουν να αποφυλακιστεί τώρα ο Θ. Ηλιόπουλος.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου