Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ


Η σύγκριση μεταξύ του Ισραηλινού κράτους και του Ναζιστικού καθεστώτος έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αυτό πηγάζει από την αδυναμία κατανόησης των στυγερών εγκλημάτων του Ισραηλινού κράτους και στρατού, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γνώρισαν τρομερά εγκλήματα, που οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν με επιστημονικό-μεθοδικό τρόπο στο πλαίσιο του Ναζιστικού καθεστώτος. Κανείς δε μπορεί να πιστεύσει ότι παρόμοια εγκλήματα μπορούσαν να επαναληφθούν και μάλιστα από τα πρώην θύματα και τους επιγόνους τους.

Και όμως το σύγχρονο Ισραηλινό κράτος προχωρά σε στυγερά εγκλήματα που τείνουν να ξεπεράσουν ακόμη και τη ναζιστική θηριωδία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες 30 Ισραηλινών στρατιωτών που συμμετείχαν στην επίγεια εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, όπως αυτές καταγράφηκαν από την οργάνωση «Σπάζοντας την Σιωπή», οι διαταγές ήταν οι εξής: «αφήστε τους εφιάλτες και τον τρόμο για μετά, τώρα πυροβολείτε».

Απόκοσμος τρόμος έγινε ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός που με πρόσχημα ότι «ήθελαν το μικρότερο ανθρώπινο κόστος», εξαπέλυσε την επιχείρηση Λιωμένο Σίδερο, προχωρώντας συστηματικά σε εγκλήματα πολέμου. Καθώς όλοι πυροβολούσαν με τη μεγαλύτερη ευκολία και αδιαφορία για τους αμάχους, τώρα μιλούν για «δυσανάλογη δράση, για χρήση ανθρωπίνων ασπίδων, για θανάτους αμάχων» καθώς «ήθελαν το μικρότερο κόστος για τους ίδιους, αδιαφορώντας για το τι σήμαινε αυτό για την άλλη πλευρά». Να θυμίσουμε επιπλέον την χρήση παράνομων όπλων π.χ. βόμβες φωσφόρου εναντίον παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.

Το πόσο αδίστακτος είναι ο πανίσχυρος Ισραηλινός στρατός απέναντι στον αδύναμο αντίπαλο είναι γνωστό. Πλούσιες οι αποδείξεις για το πόσο αδιαφορούν για την ζωή των αμάχων.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο Ισραηλινός στρατός οργανωμένα αντιμετωπίζει τους Παλαιστινίους ως Υπάνθρωπους, ότι εφαρμόζει συγκροτημένα Μαφιόζικες Μεθόδους.
Το θέμα δεν είναι ότι ο Ισραηλινός στρατός παραβιάζει το Δίκαιο του Πολέμου, ότι δε σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, αλλά, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, παραβιάζει το Ποινικό Δίκαιο!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε συναγερμό βρίσκεται το ισραηλινό λόμπι σε ολόκληρο τον κόσμο, και στην Ελλάδα, για να συγκαλύψει καταγγελίες μεγάλης σουηδικής εφημερίδας σύμφωνα με τις οποίες άνδρες του Ισραηλινού Στρατού απήγαγαν Παλαιστινίους προκειμένου να κλέψουν τα ζωτικά τους όργανα.

Στην προσπάθεια λογοκρισίας και συγκάλυψης πρωταγωνιστεί ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Άβι Λίμπερμαν, γνωστό για τις φασιστικές του αντιλήψεις, αλλά και για τις κατηγορίες εναντίον του της ισραηλινής αστυνομίας σχετικά με οικονομικά εγκλήματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου